Tällä ohjeella herkut on tehty:
n.140 g Taloussuklaata
3 munaa
3 dl sokeria
150 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta (Van Houten)
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 3/4 dl maitoa
1. Rouhi suklaa. Sulata rasva ja jäähdytä hetki. Sekoita kuivat aineet.
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen sulaa jäähtynyttä voita, jauheseosta (siivilän läpi) ja maitoa, kunnes taikina on tasaista. Älä kuitenkaan vatkaa liian kauan. Lisää suklaarouhe.
3. Kaada taikina muffarivuokiin ja paista 200C, 20-25 min.
Vinkki!
Huippuhyviä muffinsseja saat, kun lisäät taikinaan 3-4dl jäisiä puolukoita!
Testasin myös muutamaan muffinssiin créme täytteisiä pääsiäismunia |
Päällä valko- ja taloussuklaasta raitaa |
"täytteellä" |
-J
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti